Sigar & Api

Saturday, 2 June 2012

Yang Bodoh Dibudayakan.









Dan, seperti biasa, kita simpan terakhir untuk yang terbaik punya. Dan yang terbaik, datangnya dari Malaysia sajalah. Malaysia boleh, kan? 

Jeng!

Jeng!

Jeng!



(klik bagi jelas)

Ini belum pun konfem lagi untuk dikuatkuasakan. Pihak yang jadikan hal ini viral, dan alhamdulillah untuk itu, nampaknya sudah terburu-buru (atau dia sengaja, ish ish ish) dengan maktubkan bahwa akta ini akan berkuatkuasa semalam. Tapi macam aku dah sebutkan tadi, alhamdulillah benda ni diviralkan segera. Bukan apa, ni tanda paranoid ni. Ish ish ish. Dan kita kenalah tahu. Punyalah tidak rasional akta ni. Gila bebeng punya tak rasional. Dan sekali lagi, ini semua tandanya ........ (isikan tempat kosong) Ish ish ish.

-----

P.s- Foto-foto diambil dari 9Gag, dan status Facebook kawan aku, Ranting Psikedelik. Tajuk dicuplik dari lirik sebuah kugiran yang selalu diputar lagunya di Radio Bangsar Utama, tapi aku tak tahu nama mereka. RBM ni fail bab-bab update tajuk lagu dengan nama kugiran yang tengah main. Nasib baik oh shem. Huh.

Labels: